18.08.2020. Potraga Čmarevac

Kasno sinoć i rano jutros, sedam članova stanice je bilo uključeno u potragu u mjestu Čmarevac općina Čitluk. Traga se za nestalom starijom muškom osobom J.P. (1936). Do sada potraga nije dala rezultate i nastavlja se danas.19.08.2020. Jučer (utorak) i tijekom dana je nastavljena potraga u Gornjem Velikom Ograđeniku za nestalim Jurom Peharom. Danas su se potrazi priključili mještani, lovci uz 76 pripadnika GSSa a među njima i članovi naše stanice, u potragu su uključeni i potražni psi. Jučer poslijepodne na terenu su bili i loši vremenski uvjeti no to nije spriječilo spašavatelje u traganju. Potraga i dalje nema rezultata i nastavlja se i danas. Pet članova naše stanice je bilo u terenu.

20.08.2020. Potraga u Čmarevcu se nastavila i jučer (srijeda) tijekom dana ali i dugo u noć, no i dalje ne daje rezulate. Teren je dosta težak, ali spašavatelji i dalje rade najbolje što mogu. Osim GSS stanica u potrazi su i jučer bili i mještani, lovci. Jučer je 6 članova naše stanice bilo u terenu.

21.08.2020. Jučer (četvrtak) su dva člana naše stanice ponovno bila na teren u sklopu potrage u za Jurom Peharom, i dalje nemamo nikakvih rezultata.

22.08.2020. Jučer (petak) su dva člana naše stanice ponovno bila na teren u sklopu potrage u za Jurom Peharom,za danas je organizirana velika potraga sa velikim brojem GSS ekipa i volontera

23.08.2020. Jučer (subota) u velikoj potražnoj akciji u terenu smo imali 4 člana naše stanice